Over ASK – Automatenexploitatie voor Service en Kwaliteit

Wie zijn wij?

ASK – Automatenexploitatie voor Service en Kwaliteit – streeft naar een full service vending-oplossing, waarbij de klant volledig wordt ontzorgd. Ons uitgangspunt: ontzorgen is ons doel.

ASK is in 1995 opgericht door Arie Langerak en is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende exploitant van frisdrankautomaten, snoepautomaten en combi-automaten. ASK is gevestigd in Het Groene Hart. Vanuit het kantoor in Bodegraven wordt full vending-service geboden aan scholen, overheid, commerciële bedrijven en vervoersbedrijven.

Wij opereren voornamelijk in de regio midden Nederland, waar wij onze klanten voorzien van snoep- en frisdrankautomaten en/of combinatieautomaten.

ASK frisdrankautomaat
ASK Frisdrankautomaat 2

Ons team

Het persoonlijk contact, het volledig ontzorgen van onze klanten, de korte lijnen in communicatie en de ruime ervaring in exploitatie maakt ASK een betrouwbare partner. Wij doen wat wij zeggen en vinden voor elke klant een passende oplossing.

U mag van ons verwachten dat wij met onze kennis u het beste kunnen bieden. Uiteraard houden wij rekening met elk facet dat voor uw organisatie belangrijk is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de samenstelling van het productassortiment, de keuze van de automaat en het bijbehorende betaalsysteem. Onsteam van ASK is gedreven en enthousiast en staat voor u klaar.

Bent u benieuwd wat ASK voor uw bedrijf kan betekenen?

Heeft u interesse in onze automaten en/of wilt u bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? U kunt ons bellen, mailen of een bericht achter laten via het contactformulier.  Wij nemen spoedig contact met u op.