Onze diensten

Onze diensten


ASK richt zich op zowel mkb als grote bedrijven. Het leveren van snoep- en frisdrank-of combinatieautomaten op basis van full service vending is onze specialiteit. Voor iedere ruimte, klein of groot, bieden wij een passende oplossing. Wij denken met u mee wat voor u als klant de beste oplossing is om uw medewerkers te bedienen met een drankje of zoete en hartige tussendoortjes.

Fullservice vending;
ontzorgen is waar wij voor zorgen


ASK biedt fullservice vending aan. Dit betekent dat wij de automaten, in de meeste gevallen, kostenloos plaatsen op de door u aangegeven locatie. Ook zorgen wij voor onderhoud en vullen wij de automaten voor u bij. Samen met de klant kiezen wij een passend en divers assortiment voor de automaten, welke is samengesteld op de wensen en behoeften van het personeel.  

Betaalsysteem welke het beste aansluit bij uw organisatie


Wij bieden automaten met een diversiteit aan betaalsystemen. U kent allemaal de automaten waarin contant geld geworpen dient te worden of waarbij u met uw pinpas kunt betalen. Cashless betalen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van betalen. Tegenwoordig bieden wij automaten aan waarbij u met uw mobiele telefoon of smartwatch kunt betalen. 

“De goede service die ASK biedt, is waarom wij klant  zijn.”

Hello Fresh – Herbert Baas
Facilitair medewerker