Welke diensten verleent ASK?

Onze diensten

ASK richt zich op zowel het mkb als grote bedrijven. Het leveren van snoep- en frisdrank-of combinatieautomaten op basis van full service vending is onze specialiteit. Voor iedere ruimte, klein of groot, bieden wij een passende oplossing. Wij denken met u mee wat voor u als klant de beste oplossing is om uw medewerkers te bedienen met een drankje of zoete en hartige tussendoortjes.

Snoepautomaat

Fullservice vending;
ontzorgen is waar wij voor zorgen

ASK biedt fullservice vending aan. Dit betekent dat wij de automaten – in de meeste gevallen kostenloos – plaatsen op de door u aangegeven locatie.

Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud én vullen wij de snoep- of frisdrankautomaten voor u bij. Samen met u, de klant, kiezen wij daarna een passend en divers assortiment voor de automaten, dat is samengesteld naar de wensen en behoeften van uw personeel.

Het betaalsysteem dat past bij uw organisatie

Wij bieden snoep- en frisdrankautomaten met een diversiteit aan betaalsystemen. U kent allemaal de automaten waarin contant geld geworpen dient te worden of waarbij u met uw pinpas kunt betalen. Cashless betalen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van betalen. Tegenwoordig bieden wij ook automaten aan waarbij u met uw mobiele telefoon of smartwatch kunt betalen. 

Heeft u interesse in onze diensten?

Wilt u bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Contactloos betalen frisdrankautomaat

“De goede service die ASK biedt, is waarom wij klant  zijn.”

Hello Fresh – Herbert Baas
Facilitair medewerker