Cola-automaat

✔ Verschillende betaalsystemen

✔ Full-service vending

✔ Onderhoud inbegrepen

Wilt u een Cola-automaat laten plaatsen bij uw bedrijf? Bij ASK uit Bodegraven begrijpen we dat cola een geliefde drank is die op veel momenten van de dag wordt genoten. Onze Cola-automaten zijn gevuld met een ruime keuze aan verfrissende cola’s, of u nu kiest voor klassieke smaken, light-varianten of zelfs speciale smaken. Met onze automaten kunt u uw medewerkers en gasten op elk moment van de dag verwennen.

Heeft u interesse in onze diensten?

Waarom is een Cola-automaat ideaal voor bedrijven?

Een Cola-automaat voor uw bedrijf kan niet alleen de dorst lessen, maar ook bijdragen aan een positieve werkomgeving. Het aanbieden van verfrissende drankjes aan uw medewerkers kan hen motiveren en productiever maken. Bij ASK bieden we een assortiment Cola-automaten die perfect zijn voor bedrijven van elke omvang. Onze automaten zijn niet alleen gevuld met cola, maar ook met andere populaire frisdranken. Dit geeft uw medewerkers en klanten de vrijheid om hun favoriete drankje te kiezen. Bovendien kunnen we de automaten aanpassen aan uw specifieke behoeften, zoals het instellen van prijzen en het beheren van voorraadniveaus. Hierdoor heeft u volledige controle over uw drankvoorziening en kunt u uw bedrijfscultuur versterken door uw team en klanten te voorzien van verfrissing en comfort.

v-machine

Kies voor onze Cola-automaten

We bieden een volledige service aan voor het plaatsen van Cola-automaten op uw locatie.  Het laten plaatsen van een vending automaat was nog nooit zo eenvoudig. Ons toegewijde team zorgt voor een vlotte installatie en garandeert dat de automaten te allen tijde goed gevuld en operationeel zijn. Bovendien monitoren we voortdurend de voorraadniveaus van de drankautomaten en grijpen we tijdig in om ervoor te zorgen dat uw medewerkers, gasten of klanten nooit zonder hun favoriete cola zitten. Kies voor ASK en ervaar het gemak en de kwaliteit van een Cola-automaat, terwijl u zich kunt richten op het succes van uw bedrijf. Trakteer uw team en klanten op verfrissing!

v-machine-1