Een snoepautomaat met full-service

✔ Verschillende betaalsystemen

✔ Full-service vending

✔ Onderhoud inbegrepen

Een snoepautomaat huren op basis van full-service is de ideale manier om uw medewerkers en klanten te verwennen met snoepgoed. Bij ASK uit Bodegraven begrijpen we het belang van moeiteloze snackopties en daarom bieden we hoogwaardige snoepautomaten op basis van full-service aan. Snoepautomaten zijn de perfecte oplossing om lekkernijen binnen handbereik te hebben. Of het nu in een fabriek, in een recreatieruimte of op een drukke locatie is, met een snoepautomaat heeft u een handige en smakelijke snackoptie voor iedereen. We plaatsen de snoepautomaat snel en probleemloos bij u op locatie, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

Heeft u interesse in onze diensten?

Een snoepautomaat laten plaatsen; wat houdt ons concept op basis van full-service in?

Bij ASK begrijpen we dat u zich wilt concentreren op uw kernactiviteiten en niet wilt worden afgeleid door de zorgen van het beheer van een snoepautomaat. Daarom bieden wij een full-service concept aan als u een snoepautomaat bij u op locatie wilt laten plaatsen. Wij nemen het volledige beheer uit handen, van de installatie tot het regelmatig bijvullen en onderhouden van de automaat. Zo kunt u zorgeloos een snoepautomaat huren. Naast snoepautomaten kunt u bij ons ook terecht voor:

 

v-machine

Een ruim aanbod aan keuzes en opties

Onze snoepautomaten zijn ontworpen om uw werkomgeving nog aangenamer te maken. Met een ruime keuze aan lekkernijen, van klassieke snoepjes tot gezonde snacks, zorgen wij ervoor dat uw medewerkers en bezoekers altijd iets vinden om hun trek te stillen. Onze snoepautomaten zijn niet alleen gevuld met smakelijke opties, maar ze zijn ook voorzien van geavanceerde technologieën, zoals touchscreens en cashless betaalmogelijkheden. Dit maakt het eenvoudig om een snelle snack te pakken, zelfs als u geen contant geld bij de hand heeft.

Kies ervoor om een snoepautomaat bij ons te kopen en te laten plaatsen

Kies voor ASK en ontdek hoe eenvoudig het is om een snoepautomaat met full-service te huren en laten plaatsen bij u op locatie. Geef uw medewerkers en bezoekers de verwennerij die ze verdienen, terwijl u zich volledig kunt richten op uw zakelijke succes. Schakel ons in om een snoepautomaat te plaatsen en ervaar de voordelen van onze hoogwaardige snoepautomaten en uitstekende dienstverlening. Als specialist in vending automaten maken we van uw locatie een nog aangenamere plek om te werken of te verblijven.