Snoepautomaat met full-service

✔ Verschillende betaalsystemen

✔ Full-service vending

✔ Onderhoud inbegrepen

Bij A.S.K. BV begrijpen we hoe belangrijk het is om een lekkere snack binnen handbereik te hebben. Of het nu gaat om een snelle energieboost tijdens het werk of een zoete traktatie tijdens de studie, een snoepautomaat biedt een eenvoudige en efficiënte oplossing. Wij bieden een breed assortiment aan automaten die aan elke behoefte voldoen.

Onze snoepautomaten zijn niet alleen een bron van lekkernijen, maar ook een manier om de tevredenheid en motivatie op de werkvloer of in onderwijsinstellingen te verhogen. De aanwezigheid van een snoepautomaat kan de behoefte aan een korte pauze vervullen en voorkomt dat mensen elders op zoek gaan naar snacks, wat tijd en productiviteit bespaart.

 

Heeft u interesse in onze diensten?

Functionaliteiten en voordelen van moderne snoepautomaten

Moderne snoepautomaten zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Ze zijn niet alleen betrouwbaar, maar bieden ook een variëteit aan snacks en gemakkelijke betaalopties. Dit verhoogt de gebruikerstevredenheid en maakt de toegang tot snacks sneller en eenvoudiger.

Betaalopties voor gebruiksgemak

We hebben onze snoepautomaten ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Verschillende betaalopties, waaronder contant geld en elektronische betalingen, zorgen ervoor dat iedereen, op elk moment, zijn trek kan stillen zonder hindernissen.

Contactloos betalen bij nieuwe en refurbished modellen

Contactloos betalen is een standaardfunctie bij onze nieuwe en refurbished snoepautomaten. Deze functie biedt een snelle en veilige manier voor klanten om te betalen, zonder dat ze contant geld nodig hebben. Het verhoogt de hygiëne en efficiëntie, waardoor klanten gemakkelijk hun favoriete snacks kunnen aanschaffen.

snoepautomaat

Garantie en onderhoud

Elke refurbished snoepautomaat wordt geleverd met een garantie en onderhoudsplan om de betrouwbaarheid en levensduur van de automaat te garanderen. Zo kunt u gerust zijn dat uw investering beschermd is.

Lange levensduur met garantievoorwaarden

Wij staan achter de kwaliteit van onze snoepautomaten met uitgebreide garantievoorwaarden. Dit zorgt ervoor dat uw automaten een lange levensduur hebben en dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost, zonder extra kosten voor u.

Levering en installatie Service

Onze levering en installatie service wordt verzorgd door A.S.K. BV, wij zijn een betrouwbare partner die zorgt voor een snelle en zorgeloze installatie van uw snoepautomaat.

Snelle en betrouwbare installatie van uw snoepautomaat

Wij bieden een snelle en betrouwbare installatie service voor uw snoepautomaat. Onze experts zorgen ervoor dat de automaat op de juiste locatie wordt geplaatst en volledig operationeel is, zodat uw werknemers of studenten direct kunnen genieten van een breed assortiment aan snacks.

De rol van snoepautomaten in diverse omgevingen

Snoepautomaten spelen een cruciale rol in diverse omgevingen zoals bedrijven, scholen en openbare ruimtes. Ze bieden een gemakkelijke en toegankelijke manier voor mensen om hun trek te stillen, wat bijdraagt aan een positieve ervaring in elke omgeving.

Snoepautomaten voor bedrijven en scholen

In bedrijven en scholen bieden snoepautomaten een snelle oplossing voor hongerige momenten. Ze helpen bij het verhogen van de tevredenheid en motivatie door snacks gemakkelijk beschikbaar te maken.

Het stimuleren van tevredenheid en motivatie

Wij plaatsen uw snoepautomaat op strategische plekken waar uw werknemers of studenten even de lekkere trek willen stillen. Dit bevordert niet alleen de tevredenheid en motivatie, maar zorgt er ook voor dat ze niet elders hun trek hoeven te stillen, wat tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.

Outdoor snoepautomaten in de openbare ruimte

Outdoor snoepautomaten in de openbare ruimte maken snacks toegankelijk voor iedereen, op elk moment. Dit verhoogt de algemene toegankelijkheid van lekkernijen voor voorbijgangers en bezoekers.

Toegankelijkheid verhogen met buitenmodellen

Onze buitenmodellen zijn ontworpen om weerbestendig te zijn en om een breed scala aan snacks te bieden. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk, wat de ervaring in openbare ruimtes verbetert en voorbijgangers een snelle manier biedt om hun trek te stillen.

Maatwerk en persoonlijk advies

Bij A.S.K. BV begrijpen we dat elke locatie uniek is. Daarom bieden we maatwerk en persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat uw snoepautomaat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Aangepaste automaten voor specifieke behoeften

Heeft u speciale wensen of eisen voor uw snoepautomaat? Onze experts staan klaar om met u de mogelijkheden te bespreken en een oplossing op maat te bieden die aan al uw behoeften voldoet.

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Wij begrijpen dat elke klant unieke wensen heeft als het gaat om snoepautomaten. Daarom nodigen wij u uit om de mogelijkheden te bespreken met onze experts. Zij kunnen u adviseren over het op maat maken van een snoepautomaat die perfect aansluit bij uw behoeften, of het nu gaat om specifieke productkeuzes of de locatie waar de automaat komt te staan. Samen vinden we de ideale oplossing die voldoet aan uw wensen.

Duurzaamheid en milieu

Wij zetten ons in voor duurzaamheid en het milieu. Onze snoepautomaten zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en een lange levensduur, om zo onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Wij kiezen bewust voor duurzame bedrijfsvoering en stimuleren onze klanten ook om eco-vriendelijke keuzes te maken.

Eco-vriendelijke keuzes en advies

Ons team staat klaar om u te adviseren over eco-vriendelijke keuzes voor uw snoepautomaat. Wij bieden een scala aan verantwoorde tussendoortjes en werken samen met leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Daarnaast kunnen wij u tips geven over hoe u het energieverbruik van uw automaat kunt verminderen, zodat u niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook bespaart op uw energiekosten.

Waarom kiezen voor een snoepautomaat?

Een snoepautomaat is een slimme investering voor vrijwel ieder bedrijf of instelling. Het biedt een heerlijk tussendoortje aan uw werknemers of bezoekers, wat de tevredenheid en motivatie kan verhogen. Met een snoepautomaat voorziet u in de behoefte aan een snelle snack zonder dat men het gebouw hoeft te verlaten, wat de productiviteit ten goede komt.

Flexibiliteit in productaanbod

De capaciteit van de snoepautomaat varieert van 200 tot 500 stuks, waardoor wij een breed scala aan producten kunnen aanbieden. Van klassieke snacks zoals Mars en Snickers tot gezonde opties zoals Sultana en Balisto, wij vullen de automaat volledig naar uw wens. Zo garanderen wij tevredenheid voor iedereen.

Van klassieke snacks tot gezonde opties

Bij ons heeft u de vrijheid om het aanbod in uw snoepautomaat zelf samen te stellen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar klassieke snacks of juist naar verantwoorde tussendoortjes, wij zorgen ervoor dat uw automaat gevuld is met producten die uw werknemers en bezoekers waarderen. Dit aanpasbare assortiment maakt onze snoepautomaten een aantrekkelijke optie voor elke locatie.

Verhoogde betrokkenheid en gemak

Door het plaatsen van een snoepautomaat verhoogt u de betrokkenheid en biedt u gemak. Medewerkers hoeven niet langer het pand te verlaten voor een snelle snack, wat bijdraagt aan een positieve werkomgeving. Zo blijven ze betrokken en gefocust.

Altijd een lekkere snack binnen handbereik

Met een snoepautomaat van A.S.K. BV heeft u altijd een lekkere snack binnen handbereik. Dankzij ons brede assortiment en de mogelijkheid tot contactloos betalen met een pinpas of mobiele telefoon, bieden wij een full vending service die voldoet aan de wensen van nu. De snoepautomaat wordt een gewaardeerde aanvulling op uw locatie, klaar om op elk moment van de dag te voorzien in een heerlijk tussendoortje.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Heeft u een snoepautomaat nodig binnen uw bedrijf? Dan zijn wij u graag van dienst! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van gratis snoepautomaten, op basis van full service. Onze vending automaten zijn een perfecte aanvulling op elke bedrijfsruimte, waarbij wij zorgen voor een zorgeloze ervaring van installatie tot onderhoud.

Wacht niet langer en ontdek wat onze snoepautomaten voor uw organisatie kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om de lekkere trek van uw medewerkers te stillen met onze smakelijke oplossingen.

Kies ervoor om een snoepautomaat bij ons te kopen en te laten plaatsen

Kies voor ASK en ontdek hoe eenvoudig het is om een snoepautomaat met full-service te huren en laten plaatsen bij u op locatie. Geef uw medewerkers en bezoekers de verwennerij die ze verdienen, terwijl u zich volledig kunt richten op uw zakelijke succes. Schakel ons in om een snoepautomaat te plaatsen en ervaar de voordelen van onze hoogwaardige snoepautomaten en uitstekende dienstverlening. Als specialist in vending automaten maken we van uw locatie een nog aangenamere plek om te werken of te verblijven.