Een drankautomaat

✔ Verschillende betaalsystemen

✔ Full-service vending

✔ Onderhoud inbegrepen

Wilt u een drankautomaat huren om uw medewerkers, gasten, of klanten te voorzien van verfrissende drankjes? Overweeg dan het gemak van het concept op basis van full-service bij ASK uit Bodegraven. Door een drankautomaat op basis van full-service te huren, biedt u een snelle en efficiënte manier om de dorst van uw team of bezoekers te lessen, en het begint allemaal met een eenvoudig telefoontje.

Heeft u interesse in onze diensten?

Een drankautomaat voor op kantoor; wat zijn de voordelen?

Op kantoor is het belangrijk om een comfortabele en productieve werkomgeving te creëren. Drankautomaten voor kantoren spelen hierin een cruciale rol. Ze bieden niet alleen verfrissing, maar dragen ook bij aan de tevredenheid en productiviteit van uw team. Met onze brede selectie aan vending automaten kunt u de perfecte drankautomaat met full-service huren die past bij de behoeften van uw kantoor. Of u nu wilt zorgen voor een constante toevoer van koele frisdranken of gezonde sapjes, onze drankautomaten voor kantoren bieden dit allemaal. Daarnaast kunnen we de automaten aanpassen aan uw specifieke wensen, zoals het instellen van prijzen, het beheren van voorraadniveaus en het genereren van rapportages. Hierdoor heeft u volledige controle over uw drankvoorziening en kunt u uw medewerkers de best mogelijke ervaring bieden. Wilt u uw werknemers ook voorzien van snacks? Kies er dan voor om ook een snoepautomaat te laten plaatsen.

v-machine

Huur een drankautomaat bij ons full-servicebedrijf

Bij ASK begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat u zich wilt concentreren op uw kernactiviteiten. Daarom bieden wij een oplossing op basis van full-service aan voor het plaatsen van een drankautomaat. Wij nemen het gehele proces uit handen, vanaf de installatie tot het regelmatig bijvullen en onderhouden van de automaten. Kies ervoor om een drankautomaat bij ons te huren en ervaar alle voordelen. Neem snel contact met ons op.

 

v-machine-1