Combi-automaat

✔ Verschillende betaalsystemen

✔ Full-service vending

✔ Onderhoud inbegrepen

Een combi-automaat is een veelzijdige en efficiënte oplossing voor uw bedrijf om zowel snacks als drankjes aan te bieden. Het plaatsen van een combi-automaat door ASK uit Bodegraven biedt u de perfecte alles-in-één oplossing om uw medewerkers, klanten en bezoekers te voorzien van een scala aan lekkernijen.

Heeft u interesse in onze diensten?

Hoe gaan we te werk bij het installeren van een combi-automaat?

Het laten plaatsen van een combi-automaat bij uw bedrijf betekent volledige ontzorging. Ons ervaren team zorgt voor een zorgvuldige plaatsing van de automaat op een strategische locatie binnen uw bedrijf. We houden de voorraadniveaus nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd toegang hebben tot hun favoriete snacks en drankjes. Daarnaast bieden we aangepaste oplossingen die passen bij de behoeften van uw bedrijf. Of u nu een kleine start-up of een groot bedrijf bent, wij hebben de juiste combi-automaten en servicepakketten om aan uw wensen te voldoen. Onze volledige ontzorging zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is, terwijl wij zorgen voor de ultieme snack- en drankverwennerij van uw team en klanten met onze vending automaten. Naast combi-automaten kunt u ook kiezen voor drankautomaten en automaten met enkel snacks.

v-machine

Ontdek ons aanbod aan automaten

Kies voor het laten plaatsen van een combi-automaat of snackautomaat bij ASK en ervaar het gemak. Onze full-service benadering garandeert dat u altijd kunt rekenen op een uitgebreide selectie van lekkernijen binnen handbereik. Verbeter de werksfeer, verhoog de tevredenheid van uw team en maak indruk op uw klanten met onze hoogwaardige combi-automaten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig het is om een combi-automaat te laten plaatsen in uw bedrijf.

v-machine-1